Kun kotisi kaipaa päivitystä

Onko kotisi remontin tarpeessa? Teemme niin pienemmät pintaremontit, kuin laajemmatkin saneeraukset joustavasti asiakkaan toiveen mukaisesti. Meidän kautta hoituu vaivattomasti myös putki- ja sähkötyöt.

Teemme tehosteseiniä esimerkiksi Tunto tuoteperheen tuotteilla, PanelPiedra sisustuslevyillä, tiililaatoilla ja monella muulla erikoismateriaalilla.
Lattioiden uusimisissa voidaan käyttää laajaalti erilaisia materiaaleja kiinteistä lankku- ja laattalattioista uiviin vinyyli-, laminaatti- ja erikoisparkettilattioihin.
Katto töissä teemme kohteesta riippuen tarvittaessa katon oikaisut ja alaslaskut sekä valaistus- ja sähkömuutokset. Materiaaleina voimme käyttää useimpia markkinoilla olevia materiaaleja

Keittiö ja kodinhoitohuone remonteissa voimme tehdä pieniä päivityksiä esimerkiksi tasojen ja välitilojen osalta tai kaapinovien vaihdot, jolloin saadaan keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen päivitettyä helposti uusi ilme.
Keittiö- ja kodinhoitohuoneremontti voi olla paljon muutakin, kuin pelkkien kalusteiden asennus.
Usein joudutaan tekemään valaistus-, sähkö-, vesi- ja viemärimuutoksia, jolloin voidaan joutua uusimaan katto-, lattia- tai seinäpintoja.

Autamme mielellämme suunnittelemaan kustannustehokkaasti koko remontin lattiasta kattoon.
Kustannustehokas suunnittelu on käytännössä materiaalivalintojen läpi käyntiä, jolloin voidaan säästää huomattavasti rahaa.

Meidän kautta myös kotimaisia ja laadukkaita AKA-Kaluste Oy keittiötä ja muita kodinhoitohuone ja wc kalusteita.

Kaikki työt tehdään alusta loppuun huolella ja ammattitaitoisesti. Mahdollisesti avaimetkäteen periaatteella suojaamisesta loppusiivoukseen.